Microsoft Dynamics stillinger

Find dit næste job her

Hvis der ikke lige er listet det job du søger, er du altid velkommen til at kontakte os og/eller sende dit CV. Der kommer løbende nye jobmuligheder. Hvis vi kender til dine planer og ønsker for nyt job, kontakter vi dig direkte når det rigtige match er til stede.

Vi er i løbende kontakt med Microsoft Dynamics kunder og Partnere og der er stillinger som ikke bliver slået op af forskellige årsager. Bliv blandt de første der hører om de nyeste Dynamics stillinger.  

Upload dit CV her >

Ledige stillinger

Microsoft Dynamics konsulenter søges 

Arbejder du med Microsoft Dynamics enten som superbruger eller som konsulent, og overvejer du et jobskifte?

Easter Hay samarbejder med flere Microsoft Dynamics partnere samt Dynamics slutkunder om rekruttering af konsulenter, der arbejder med Dynamics CE/F&O/BC/AX/NAV samt Power Platform.Vi ønsker en dialog med dig som kandidat, hvor vi kan diskutere dit næste job og ønsker til dette, så vi kan matche dig op med den helt rigtige stilling og virksomhed.

Erfaren Microsoft Dynamics 365 F&O FSA/Finans konsulent 

Microsoft Dynamics Partner – København

Til Global Dynamics Partner søger vi en Finans konsulent til det danske kontor i København. Spændende stilling til en partner med en virksomhedskultur der vil det bedste for den enkelte, men med fokus på at være en del af et team, hvor det er vigtigt at alle ”føler sig hjemme”

 

Microsoft Dynamics 365 Application Manager – BESAT

AFA JCDecaux – Hvidovre, Avedøre Holme

Kunne du tænke dig at bruge det meste af din arbejdstid på at arbejde med Microsoft Cloud Løsninger –  Dynamics 365, M365, Azure services?

Adresse

Easter Hay ApS

Ringager 4A

2605 Brøndby

CVR: 42739456  

 

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik