Erfaren Microsoft Dynamics ERP Projektleder søges

Storkøbenhavn / Hybrid
Send CV

LUKKET – Erfaren Microsoft Dynamics ERP Projektleder søges

Her er en helt unik mulighed for at være med fra starten i en medarbejderejet Dynamics virksomhed.

En af Tysklands helt store Dynamics partnere er i gang med at etablere sig i Danmark. Visionen er at blive et kendt brand også herhjemme og at arbejde med danske kunder.

Der er tale om en veletableret og veldrevet virksomhed, der står fast på sine principper. Firmaet er medarbejderejet og ønsker at forblive sådan. Strukturen er flad og den enkeltes indflydelse er stor. Der arbejdes i faglige teams med kollegial ledelse; beslutninger træffes af eksperterne, ikke af ledere.

Kundernes tillid er altafgørende og vindes over tid i kraft af professionelle leverancer – med både kompetence, hjerte og sjæl i opgaveløsningen. Hver gang.

Der bygges på mange års erfaring med implementering af IT forretningssystemer og agil projektledelse.

Det danske domicil ligger i Herlev.

Om stillingen

Der er brug for en erfaren og kompetent ERP-projektleder til et internationalt projekt med udrulning i +25 lande.

Arbejdet er selvstændigt og giver god plads til indflydelse og idéudveksling med kompetente og erfarne kolleger. Løbende sparring er en naturlig del af vores arbejdsproces, ligesom vi har fokus på individuelle udviklings- og uddannelsesmuligheder.

Du bliver en del af et internationalt Dynamics 365 team, der leverer rådgivning og arbejder med industriens best practice, således at succes og høj kvalitet i leverancen sikres. Hver gang, som kundens foretrukne rådgiver og sparringspartner.

Du kommer til primært at arbejde fra kontoret eller hjemmefra, men der vil også være behov for rejseaktivitet, primært til Tyskland, 1-2 gange om måneden.

Om den rette kandidat

Du har mindst fem års erfaring med ERP-projektledelse på Dynamics AX eller D365 F&O.

Du har erfaring med agil ERP-implementering, og forstår at arbejde metodisk. Ny viden og nye teknologier motiverer dig.

Du er kompetent til at afvikle workshops og gennemføre træning for kolleger og kunder og har god erfaring med sådanne opgaver.

I kraft af din kompetence og erfaring kan du identificere forretningsmæssige risici og forstår de indbyrdes sammenhænge mellem en virksomheds forretningsprocesser. Du er ikke bange for at udfordre kunden når det giver mening, for at sikre fremdrift og holde projektet på sporet.

Du kan lide at arbejde selvstændigt og er dygtig til at indgå i kompetente teams med samarbejde og gensidig sparring i fokus.

Dine dansk- og engelskkundskaber er gode, og kan du tysk, er det en fordel. Du er klar til at rejseaktivitet indgår i dit arbejde.

Skal vi tage en snak?

Er du frisk på en uforpligtende snak om jobbet, er du velkommen til at kontakte Easter Hay Att. Kim Mikkelsen på tlf. 4122 0032 / kimi@easterhay.dk 

 

              Kontakt os >                    Send CV>