Skal vi finde jeres næste Microsoft Dynamics konsulent?

Vi forstår hvad I søger – derfor finder vi den rigtige kandidat

 

Easter Hay fokuserer udelukkende på rekruttering af konsulenter og projektledere, der arbejder med Microsoft Dynamics. Vi tror på, at specialisering er vejen til det perfekte match. Vi bruger tid på at forstå jeres virksomhed, forretning, historie og kultur. Vi kender Microsoft Dynamics platformen særdeles godt, og forstår hvad I søger. Derved finder vi den bedste kandidat til jobbet. Vi ønsker ikke at være en rekrutteringsvirksomhed der finder alle typer af IT-konsulenter. Vi vil “bare” være den bedste til at rekruttere Microsoft Dynamics konsulenter.  

Vi er i tæt dialog med konsulenter og projektledere i markedet og udvider løbende vores emnebank. Vi ønsker at kende vores kandidater, også før vi får en opgave for en kunde. Vi har dialog med kandidaterne om erfaring, uddannelse, certificeringer og ikke mindst deres ønsker og krav til en ny stilling. Når vi præsenterer en kandidat, er vi sikre på, at der som udgangspunkt er en godt match.

 

No Cure – No Pay;  Hvorfor ikke bare prøve?

Vi vil være den førende rekrutteringsvirksomhed inden for Microsoft Dynamics i Danmark og den bedste måde at bevise det på, er at gøre det. Derfor tilbyder vi et samarbejde ud fra No Cure-No Pay princippet.

Vi ønsker kun betaling, hvis der ansættes en kandidat der er blevet præsenteret, som et muligt match. Vi ønsker at skabe værdi hos vores kunder, og der investeres først, når alle parter er enige om en ansættelse. Kontakt os for en dialog om et muligt samarbejde.

 

Adresse

Easter Hay ApS

Ringager 4A

2605 Brøndby

CVR: 42739456  

 

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik