Hvem er Easter Hay?

Lidt om os

Easter Hay blev stiftet i 2021 af Kim Mikkelsen. Kim har en en lang karriere indenfor IT-Branchen og kommer senest fra en stilling i Microsoft Danmark. Her har han har arbejdet i 7 år som Microsoft Dynamics Specialist, med salg og rådgivning om Dynamics platformen til kunder og partnere. Kim har også været ansat i partnerkanalen hos blandt andet CGI og KMD.

Denne viden og erfaring udnyttes ved levering af de ydelser som Easter Hay tilbyder. Dertil kommer stor dedikation og fokusering på områderne rekruttering, licensrådgivning samt opgaveløsning og sparring for partnere på Microsoft Dynamics – som den eneste leverandør i markedet.

 

Tillid, fortrolighed og et smil på læben

Det er sådan vi møder verden!  Hårdt arbejde, erfaring, stort netværk samt dyb viden om Microsoft Dynamics Platformen er fundamentet, vi bygger på. Vi har ikke ambitioner om at være de største, de smarteste, de hurtigste eller dem der kan rekruttere alle IT kompetencer – Vi vil bare være de bedste til at rådgive og rekruttere til Microsoft Dynamics.

Hvis vi har mødtes i en af mine tidligere stillinger, ved du formentlig hvad jeg står for, og forhåbentlig har du lyst til at mødes til en uforpligtende snak om et muligt samarbejde. Hvis ikke, så håber jeg at du har fået lyst til at høre mere om Easter Hay og hvordan vi eventuelt kan hjælpe jer med at skabe værdi til jeres virksomhed.

De bedste hilsner

Easter Hay

Kim Mikkelsen  

 

Adresse

Easter Hay ApS

Ringager 4A

2605 Brøndby

CVR: 42739456  

 

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik