Er du på udkig efter andre græsgange?

Skal vi hjælpe dig med at finde dit nye job?

Hos Easter Hay samarbejder vi udelukkende med virksomheder, der søger medarbejdere, som har erfaring med Microsoft Dynamics. Det gælder både virksomheder der selv anvender Microsoft Dynamics og Microsoft Dynamics Partnere, som implementerer for slutkunder. Fordi vi fokuserer på denne ene platform, forstår vi vores kunder særdeles godt, når de beskriver krav og ønsker til en ny medarbejder. Vi er i tæt dialog, så vi kender virksomheden, dens værdier og kultur. Vi kan sikre det bedste match.

 Vi ønsker at komme i dialog med dig, hvis du har erfaring med Microsoft Dynamics. Om det er de første On-Prem versioner eller de seneste applikationer i Dynamics 365 platformen betyder ikke noget – lad os tage en uforpligtende snak. Vi vil gerne høre mere om dig og din erfaring, uddannelse og certificeringer – og ikke mindst dine ønsker og krav til en ny stilling. Vi ønsker at formidle stillinger inden for alle roller i Dynamics-universet; forretningskonsulenter, udviklere, arkitekter, projektledere mv.

 

Hvorfor skal du tage en snak med os?

Vi vil være den seriøse og fagligt dygtige rekrutteringsvirksomhed, som du har lyst til at diskutere din nuværende og fremtidige job situation med. Vi håber. du har lyst til at investere tid i en dialog, ligesom vi ønsker at investere tid i dig og din person. 

Du behøver ikke aktuelt at være på vej væk fra din nuværende stilling. Vores ambition er at opbygge relationer og lære dig at kende, så vi kan kontakte dig, når det helt rigtige match er muligt.

 Har du ingen Microsoft Dynamics erfaring, men erfaring med andre ERP og CRM systemer? Kunne tænke dig at arbejde med Microsoft Dynamics? Så lad os tage en snak om din vej ind i Microsoft Dynamics-universet.

 

Coaching og vejledning er også en del af dialogen

Når du vælger at gå i dialog med os kan det være om et konkret job eller en mere generel samtale om dig og dine fremtidsønsker. Vores store viden om markedet og fokus gør, at vi har fingeren på “Dynamics pulsen”, og du kan uden forpligtelser få rådgivning hos os. Går du med overvejelser om din jobsituation, og har lyst til at vende det med en uvildig, så kontakt os.

En dialog med os er baseret på fortrolighed, empati og respekt.

Et jobskifte er en stor beslutning, og vi er med hele vejen. Beslutningen skal virke rigtig i både hoved og mave. 

Vores coaching og vejledning er baseret på mange års praktisk erfaring i arbejdet med ledelse og samarbejdet med personer i IT-branchen inden for både salg, rådgivning og projekthåndtering. 

Ring, skriv, up-load CV eller lad os kontakte dig, så vi kan finde ud af, om vi skal mødes til en uforpligtende samtale.  

 

 

Adresse

Easter Hay ApS

Ringager 4A

2605 Brøndby

CVR: 42739456  

 

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik