Er du på udkig efter andre græsgange?

Skal vi hjælpe dig med at finde dit nye job?

Hos Easter Hay arbejder vi kun med virksomheder der søger medarbejdere, som har erfaring med Microsoft Dynamics. Det gælder både virksomheder der anvender Microsoft Dynamics, og Microsoft Dynamics Partnere, som implementerer for slutkunder. Ved kun at fokusere på denne platform, forstår vi vores kunder særdeles godt, når de beskriver deres krav og ønsker til en ny medarbejder. Vi er i tæt dialog så vi kender virksomheden, deres værdier og kultur, så vi kan lave det bedste match.

Vi ønsker at komme i dialog med dig, hvis du har erfaring med Microsoft Dynamics. Om det er de første On-Prem versioner eller de seneste applikationer i Dynamics 365 platformen betyder ikke noget – lad os tage en uforpligtende snak. Vi ønsker at høre mere om dig og din erfaring, uddannelse og certificeringer – og ikke mindst dine ønsker og krav til en ny stilling. Vi ønsker at formidle stillinger indenfor alle roller i Dynamics “universet” – forretningskonsulenter, udviklere, arkitekter, projektledere mv.

Hvorfor skal du tage en snak med os?

Vi vil være den seriøse og faglig dygtige rekrutterings virksomhed, som du har lyst til at diskutere din nuværende og fremtidige job situation med. Vi håber du har lyst til at investere tid i en snak, ligesom vi ønsker at investere tid i dig og din person. 

Du behøver ikke at være på vej væk fra din nuværende stilling, for vi ønsker at opbygge relationer og lære dig at kende, så vi kan kontakte dig når det helt rigtige match er muligt.

Har du ikke Microsoft Dynamics erfaring, men erfaring med andre ERP og CRM systemer? Kunne tænke dig at arbejde med Microsoft Dynamics? Så lad os tage en snak om din vej ind i Microsoft Dynamics “universet”

Coaching og vejledning er også en del af dialogen

Når du vælger at tage en snak med os kan det være om et konkret job eller en mere generel samtale om dig, hvis du ønsker det. Vores store viden om markedet og fokus gør, at vi har fingeren på “Dynamics pulsen” og du kan uden forpligtelser få rådgivning hos os. Hvis du går med overvejelser om din jobsituation, så kontakt os hvis du har lyst til at vende det med en uvildig.    

Når du er i dialog med os, er den baseret på fortrolighed, empati og respekt.

Et jobskifte er en stor beslutning, og vi er med hele vejen. Det skal være en beslutning der føles rigtig i hoved og mave. 

Vores coaching og vejledning er baseret på mange års praktisk erfaring i arbejdet med ledelse og mennesker i IT-Branchen indenfor salg, rådgivning og projekthåndtering. 

Ring, skriv, up-load CV eller lad os kontakte dig, så vi kan finde ud af om vi skal mødes til en helt uforpligtende samtale.  

 

Adresse

Easter Hay ApS

Ringager 4A

2605 Brøndby

CVR: 42739456  

 

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik