Dynamics 365 Application Manager

AFA JCDecaux – Hvidovre, Avedøre Holme
Send CV

Se mere om AFA JCDecaux her:

Video >

Er du lige så begejstret for Microsoft Dynamics 365 som vores kunde AFA JCDecaux? – BESAT

 

Kunne du tænke dig at bruge det meste af din arbejdstid på at arbejde med Microsoft Cloud Løsninger –  Dynamics 365, M365, Azure services?

AFA JCDecaux er i fuld gang med en gennemgribende digital transformation, og Microsoft’s cloud ydelser er valgt som strategisk IT-Platform til at understøtte denne transformering. Derfor får vi behov for en Application Manager som vil få ansvaret for den daglige drift af hele Microsoft platformen, i tæt samarbejde med dine kolleger i IT samt slutbrugerne.

Vi søger en person der i dag arbejder med drift, vedligehold og support på Microsoft services, meget gerne med Microsoft Dynamics platformen, og som samtidig ønsker et tæt samarbejde med forretningen i virksomheden om anvendelsen af de forskellige applikationer.

AFA JCDecaux anvender Microsoft 365, og udvalgte Azure services, og er i gang med at implementere Microsoft Dynamics Field Service og Customer Service. Det er yderligere planlagt at Microsoft Dynamics Sales, Business Central og Power Platformen skal implementeres over de næste par år.

Din primære opgave bliver drift, vedligehold og support på ovenstående applikationer, men du vil også få opgaver i forbindelse med de igangværende og kommende implementeringsprojekter.

Du skal have lyst til at have flere bolde i luften, og du kan lide at blive udfordret, være nysgerrig samt lære nyt. Det forventes ikke at du kommer med erfaring alle de nævnte services og applikationer, og AFA JCDecaux er indstillet på at investere i kurser og certificeringer til den rette kandidat. Der er generelt fokus på at medarbejdere løbende uddannes internt såvel som eksternt.

 

Hvad forventer vi af dig?

Du arbejder selvstændigt, men samtidig skaber du gode samarbejdsrelationer både i og udenfor forretningen. Du arbejder metodisk og struktureret med dit fagområde og inddrager aktivt dine omgivelser i dit arbejde. Du har et udpræget fokus på kvalitet, den gode brugeroplevelse samt at levere god service.
Fagligt forventer vi, at du har en relevant uddannelse og gerne erfaring fra et lignende job. Vi lægger særligt vægt på:

 

 • Du har erfaring med drift og support af Microsoft IT-applikationer
 • Du har en god forretningsforståelse og evner at kombinere denne med en forståelse for        digitaliseringens mange muligheder
 • Du har erfaring med projektledelse af mindre projekter
 • Du behersker engelsk i tale, skrift og forståelse på professionelt niveau

 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Ansvarlig for at de implementerede Microsoft applikationer løbende understøtter forretningen og holdes opdateret i forhold til forretningens behov og lovkrav
 • Support og undervisning af brugere og superbrugere
 • Sikre stabil drift – herunder styring af opdateringer fejlrettelser og test
 • Deltagelse i kravspecificering
 • Projektledelse af mindre opgaver indenfor eget område
 • Leverandør-, kontrakt og budgetstyring indenfor eget område
 • Rådgivning af og sparring med forretning og leverandører
 • Deltage i arbejdet med informationssikkerhed og databeskyttelse
 • Løbende erfaringsopsamling samt implementering af forbedringer
 • Udarbejdelse og opdatering af dokumentation

Du bliver en del af IT-Operations’ teamet hvor der er fokus på den forretning applikationerne skal understøtte – både nu og fremover, kvalitet i leverancen og troværdigheden i samarbejdet på tværs af organisationen. Omgangstonen er uhøjtidelig med plads til et godt grin.
Det er en flad organisation, hvor ansvar, gensidig tillid og indsigt præger hverdagen. IT-teamet holder til på Avedøre Holme i Hvidovre, hvor du også vil få din faste gang. Du vil dog i kraft af din rolle arbejde meget på tværs af organisationen, hvorfor du må forvente rejseaktivitet til de andre lokationer.

 

Ansøgningen
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Easter Hay Att. Kim Mikkelsen på tlf. 4122 0032.

 

Om AFA JCDecaux:
AFA JCDecaux er markedsleder på outdoormarkedet i Danmark og en del af den verdensomspændende franske koncern JCDecaux, som er verdens største udbyder af outdoorreklamer med en samlet medarbejderstab på 10.000 medarbejdere i mere end 80 lande. I Danmark samarbejder AFA JCDecaux med 28 af landets største kommuner, Coop, DSB, Banedanmark, Metro Service, Letbanen samt Steen & Strøm. I Danmark beskæftiger AFA JCDecaux i dag ca. 115 medarbejdere fordelt på afdelinger i København, Aarhus, Odense og Aalborg. Se mere på: www.afajcdecaux.dk og www.jcdecaux.com.

 

Søg jobbet >