Microsoft Dynamics 365 Enterprise Architect søges

Danmark / Hybrid
Send CV

Microsoft Dynamics 365 Enterprise Architect  søges

 

På vegne af et af Nordens største Microsoft Dynamics konsulenthuse søger vi en Microsoft Dynamics 365 Enterprise Architect.

Er du en passioneret Enterprise arkitekt med erfaring indenfor Microsoft Dynamics 365 og Power platformen, og kunne du tænke dig at designe spektakulære og innovative løsninger til Nordens store virksomheder? Her er en enestående jobmulighed med spændende udfordringer og chancen for at udvikle dine færdigheder, sammen med dygtige kolleger på tværs af lande.

Om jobbet

Som Dynamics 365 Enterprise arkitekt har du mange forskellige opgaver, og du kommer blandt andet til at håndtere pre-sale opgaver, deltage i spændende projekter og skabe innovative løsninger. Du bliver en del af Enterprise Excellence-teamet, der arbejder bredt og har fokus på forskellige brancher.

For at tilbyde de bedste løsninger benyttes hele Dynamics-stack’en ved design af løsninger til kunderne og der vil være mulighed for deltagelse i projekter på tværs af de nordiske lande.

I samarbejde med Delivery teams i Norden og platformsarkitekter vil du få ansvaret for at drive store projekter, bidrage til udviklingen af metoder og værktøjer, være en trusted advisor for kunderne og arbejde med strategi.

 Hvem er du?

Du har flere års erfaring inden for Dynamics 365 og Power platformen og har opbygget en omfattende viden som løsningsarkitekt. Din ekspertise dækker hele Microsoft Dynamics 365-universet, og du har stærke metodekompetencer med fokus på procesorienterede leverancer.

 I rollen som Dynamics 365 Enterprise arkitekt vil du tage ejerskab over projektleverancer og have tæt samarbejde med kunderne. Fra analysefasen til implementering vil du identificere de mest velegnede applikationer og frameworks samt den rigtige arkitektur ud fra kundernes behov. Kvalitet er afgørende, og du vil sikre, at både arkitekturen og implementeringen opretholder høj standard og fungerer godt sammen.

 

Om virksomheden:

Der er et uformelt og stærkt socialt miljø med fokus på teamudvikling og engagement. Den personlige samt faglige udvikling prioriteres meget højt, og der er afsat tid/penge til denne udvikling.

Virksomheden har mange lokationer i hele Skandinavien og der forventes ikke, at du møder ind hver dag fra 8-16. De tror på en sund arbejdsbalance og giver plads til fleksibilitet, så du kan indrette din arbejdsdag efter dine behov.

 

Vil du høre mere?

Er du frisk på en uforpligtende snak om jobbet, er du velkommen til at kontakte Easter Hay Att. Kim Mikkelsen på tlf. 4122 0032 / kimi@easterhay.dk  

 

 

              Kontakt os >                    Send CV>