Microsoft Dynamics senior F&O Finans konsulent

Storkøbenhavn / Hybrid
Send CV

LUKKET – Microsoft Dynamics F&O Senior Finans konsulent søges

Til en nytænkende dansk Dynamics partner søger vi en senior finans konsulent.

Virksomheden ønsker at ændre måden hvorpå man implementerer ERP, så man opnår kortere implementeringsforløb, færre projektomkostninger og derved minimerer risikoen.

Samtidig undgår man ”metaltræthed” i projektet, og projektteamet kan bevare energien og den gode stemning.

Virksomheden er etableret af særdeles erfarne folk fra branchen – og, de deler en mission; at levere Microsoft Dynamics 365 F&O på en ny og klogere måde.

Teamet består af profiler med erfaring inden for store og komplekse ERP projekter, men i høj grad også erfaring med den daglige virksomhedsdrift og -udvikling.

Udgangspunktet er at arbejde med standardteknologi, der konfigureres én-gang-for alle i henhold til best practice for den enkelte branche. Hele ideen er at undgå omfattende og tidskrævende ERP-projekter, der ofte bliver mere anstrengende, dyrere og længerevarende end planlagt.

Ved at standardisere og genbruge skabeloner undgår kunderne at skulle opfinde den dybe tallerken hver gang og udsætte virksomheden for langvarige og komplicerede opgraderinger. Energi frigøres til at udvikle den egentlige forretning og optimere den givne ERP løsning, der altid er up-to-date i Microsoft skyen.

Den personlige frihed vægtes højt og holdningen er, at det skal være sjovt at arbejde. Virksomhedsstrukturen er flad. og du har stor indflydelse på din egen arbejdssituation.

Virksomheden har domicil i København, men du bestemmer selv hvor du vil arbejde fra.

Om stillingen

Du kommer til at deltage i opbygningen af virksomheden – med fokus på at implementere efter en nyudviklet og tidsbesparende metode.

Du bliver en del af en gruppe kreative og kompetente kolleger, der arbejder med ERP på en anderledes måde.

De faglige udfordringer er ikke primært af teknisk karakter med fokus på at detail-tilpasse og ændre produktet. Du kommer i langt højere grad til at arbejde med forretningsmæssige udfordringer og hjælpe kunderne til forretningsprocesser og organisering, der er optimeret i forhold til best practice for den pågældende branche.

Om den rette kandidat

Du er erfaren og kompetent inden for Dynamics 365 Finance; finans, projekt, anlæg, konsolidering, tax, etc.

Du forstår sammenhængen mellem dit eget og de omkringliggende kompetenceområder og har en solid forretningsmæssig forståelse.

Du er en dygtig konsulent, der forstår at lede workshops, arbejde med best practice og holde fokus på at drive komplekse problemstillinger frem til enkle beslutninger og løsninger.

Du er løsningsorienteret og ikke bange for at bringe nye vinkler på kundens forretning i spil.

Skal vi tage en snak?

Er du frisk på en uforpligtende snak om jobbet, er du velkommen til at kontakte Easter Hay Att. Kim Mikkelsen på tlf. 4122 0032 / kimi@easterhay.dk

 

              Kontakt os >                    Send CV>