Senior CRM/Power Platform Udvikler

Danmark / Hybrid
Send CV

LUKKET – Senior CRM/Power Platform Udvikler

Til et af Nordens største Microsoft Dynamics konsulenthuse søger vi en Microsoft Dynamics CE / Power platform udvikler.

Har du erfaring med udvikling til CRM, Power Platform og Azure-platformen?

Så er her en chance for at blive en del af en virksomhed der lægger vægt på at skabe et sjovt og motiverende arbejdsmiljø. Man forventer vi ikke, at du møder ind hver dag fra 8-16. Der skal være en sund arbejdsbalance og der gives plads til fleksibilitet, så du kan indrette din arbejdsdag efter dine behov.

Virksomheden leverer spændende projekter og arbejder for nogle af de største virksomheder i Norden. Der er godt 400 kompetente medarbejdere, der arbejder på tværs af Microsoft-platformen, fordelt over hele Norden.

Projektdeltagerne lærer af hinanden og tager et samlet ansvar, hvilket er med til at sikre kontinuerlig faglig udvikling. Der lægges i det hele taget vægt på videndeling og uddannelse.

Om stillingen

Vi søger en udvikler, der føler sig hjemme indenfor teknologier som:

  • Dataverse plugins
  • Power Automate flows
  • Canvas Apps
  • C#
  • Javascript
  • Azure Functions.

Der laves løsninger baseret på standard Sales, Customer Service og Field Service, men også custom løsninger og integrationer til f.eks. ERP. Og så selvfølgelig på Power Platformen, Power Apps/Automate.

Om den rette kandidat

Du skal være skarp til at træffe beslutninger i en forretningsmæssig sammenhæng.

God til at tænke kode og kundens behov sammen til et større hele

I stand til trygt at arbejde selvstændigt med opsætning og implementeringer af         løsninger

Har lyst til at arbejde på at skabe endnu bedre rammer og værktøjer omkring udvikling til Microsofts platform og udvikle både din egen og dine kollegers kompetencer

Derudover vil du også få mulighed for at deltage i vigtige kundemøder og salgspræsentationer, hvor du kan demonstrere din ekspertise

Have lyst til at arbejde med inspirerende kolleger og lave løsninger der udfordrer dig og teamet, samt udvikle dig fagligt og personligt.  

Skal vi tage en snak?

Er du frisk på en uforpligtende snak om jobbet, er du velkommen til at kontakte Easter Hay Att. Kim Mikkelsen på tlf. 4122 0032 / kimi@easterhay.dk  

 

 

              Kontakt os >                    Send CV>