Dynamics 365 F&O forretnings-konsulent med erfaring i projekt-modulet

Midtjylland
Send CV

LUKKET – Dynamics 365 F&O forretningskonsulent med erfaring i projekt-modulet  søges

Til Microsoft Dynamics Partner søger vi en Senior D365 F&O funktionel konsulent med erfaring i projekt-modulet. Du arbejder måske i dag som konsulent, eller du arbejder med D365 F&O som superbruger hos en slutkunde.  

Vores kunde er en Dansk Dynamics Partner med stor vækst og spændende planer for fremtiden. De har 4 kontorer i Danmark, selvfølgelig med stor fleksibilitet for at arbejde hjemme.

De gør rigtig meget ud af det sociale fællesskab, samt at der er et meget højt fagligt niveau hvor alle hjælper og sparrer med hinanden. Det skal være både sjovt, udviklende og udfordrende at gå på arbejde.

Der er således højt til loftet og mulighed for indflydelse på både egen jobposition og virksomheden som helhed.

 Om stillingen

Din viden og erfaring inden for Microsoft Dynamics kommer for alvor til sin ret i dette job. Det samme gælder din lyst og evne til både at arbejde selvstændigt og samarbejde med kollegerne. Højt fagligt niveau og samarbejde mellem de forskellige specialistområder er således en af nøglerne til succes; F&O, CE, Business Central og Power Platform konsulenter arbejder sammen og har kunden i fokus.

Resultatet er en god faglig dynamik og intern sparring, der sikrer kunderne den optimale løsning.

Uddannelse og certificeringer er vigtige, dels for at kunne levere de bedste løsninger og opretholde partnerskabet med Microsoft, og dels for at kunne imødekomme individuelle ønsker om videreuddannelse og -udvikling. Det prioriteres, også i en travl hverdag.

Arbejdssted er på et af virksomhedens kontorer i Ballerup, Odense, Vejle eller Thisted. Der er stor fleksibilitet vedrørende arbejdsstedet, om det er på hjemmekontoret, arbejdskontoret eller hos kunden.

Om den rette kandidat

Minimum 3 års erfaring med Dynamics AX eller Dynamics 365 F&O projektmodulet

Kan planlægge og gennemføre workshops

Stærke kompetencer inden for konfigurering af platformen

Kan udarbejde kravs dokumenter og løsningsbeskrivelser

Har høje krav til egen indsats og kvaliteten i arbejdet

Uddanne slutbrugere

Kan arbejde både selvstændigt og i teams

Taler og skriver flydende dansk og engelsk

 

Om virksomheden

Virksomheden drives af erfarne profiler, som har arbejdet med Dynamics i mange år. Grundstenene i ledelsen og udviklingen i virksomheden er afgørende – og bliver taget alvorligt:

– det skal være både sjovt, udviklende og udfordrende at gå på arbejde

– der skal være fokus på opgaven, på kunden og på værdiskabelse for alle parter

– regler og administrative rutiner har kun berettigelse, når de understøtter værdiskabelsen        internt og hos kunderne

Organisationen har en meget flad struktur og en virksomhedskultur, der vil det bedste for den enkelte. Det er således afgørende, at den enkelte medarbejder er en del af teamet, og arrangementer med fokus på at styrke samarbejde og sammenhold afvikles løbende.

Skal vi tage en snak?

Er du frisk på en uforpligtende snak om jobbet, er du velkommen til at kontakte Easter Hay Att. Kim Mikkelsen på tlf. 4122 0032 / kimi@easterhay.dk 

 

 

 

              Kontakt os >                    Send CV>