Microsoft Dynamics konsulenter

Danmark
Send CV

Microsoft Dynamics konsulenter søges

 

Arbejder du med Microsoft Dynamics enten som superbruger eller som konsulent, og overvejer du et jobskifte?

Easter Hay samarbejder med flere Microsoft Dynamics partnere samt Dynamics slutkunder om rekruttering af konsulenter, der arbejder med Dynamics CE/F&O/BC/AX/NAV samt Power Platform.

Vi ønsker en dialog med dig som kandidat, hvor vi kan diskutere dit næste job og ønsker til dette, så vi kan matche dig op med den helt rigtige stilling og virksomhed.

Vi ønsker at komme i dialog med dig, hvis du har erfaring med Microsoft Dynamics. Om det er de første On-Prem versioner eller de seneste applikationer i Dynamics 365 platformen betyder ikke noget – lad os tage en uforpligtende snak.

Vi ønsker at høre mere om dig og din erfaring, uddannelse og certificeringer – og ikke mindst dine ønsker og krav til en ny stilling. Vi ønsker at formidle stillinger indenfor alle roller i Dynamics “universet” forretningskonsulenter, udviklere, arkitekter, projektledere, sælgere mv.

Hvorfor skal du tage en snak med os?

Vi vil være den seriøse og faglig dygtige rekrutterings virksomhed, som du har lyst til at diskutere din nuværende og fremtidige jobsituation med. Vi håber du har lyst til at investere tid i en snak, ligesom vi ønsker at investere tid i dig og din person. 

Du behøver ikke at være på vej væk fra din nuværende stilling, for vi ønsker at opbygge relationer og lære dig at kende, så vi kan kontakte dig når det helt rigtige match er muligt.

Har du ikke Microsoft Dynamics erfaring, men erfaring med andre ERP og CRM-systemer? Kunne tænke dig at arbejde med Microsoft Dynamics? Så lad os tage en snak om din vej ind i Microsoft Dynamics “universet”

Hos Easter Hay arbejder vi kun med virksomheder der søger medarbejdere, som har erfaring med Microsoft Dynamics. Det gælder både virksomheder der anvender Microsoft Dynamics, og Microsoft Dynamics Partnere, som implementerer for slutkunder. Ved kun at fokusere på denne platform, forstår vi vores kunder særdeles godt, når de beskriver deres krav og ønsker til en ny medarbejder. Vi er i tæt dialog så vi kender virksomheden, deres værdier og kultur, så vi kan lave det bedste match.

Skal vi tage en snak?

Er du frisk på en uforpligtende snak er du velkommen til at kontakte Easter Hay Att. Kim Mikkelsen på tlf. 4122 0032 / kimi@easterhay.dk  

 

Kontakt os >