Dynamics Funktionel Løsningsarkitekt søges

Danmark / Hybrid
Send CV

LUKKET – Dynamics 365 F&O Functional Solution Architect søges til team med højt fagligt niveau

  

Engage Group, en Svensk anerkendt Microsoft Dynamics Partner kendt for sit høje faglige niveau, udvider sine aktiviteter til Danmark. Med en stærk tilstedeværelse og bemærkelsesværdige resultater i Sverige, søger Engage Group talentfulde og erfarne Microsoft Dynamics F&O Arkitekter til at blive en del af deres team i Danmark.

Hvorfor vælge Engage Group?

Engage Group har nogle af de mest kompetente D365 F&O-fagfolk, herunder Dynamics 365 FastTrack Recognized Solution Architects og MVP’er. Ved at vælge Engage Group bliver du en del af denne gruppe, hvor det er helt naturligt, at man hjælper hinanden og deler sin viden og ekspertise.

I modsætning til traditionelle Dynamics Implementeringspartnere har Engage Group valgt en lidt anden tilgang. Som konsulent vil du arbejde på kundens side, og fungere som deres betroede rådgiver. Dette sikrer en særlig og tilfredsstillende rolle, hvor du kan f.eks. kan være kundens mand og tage dialogen med kundens implementerings partner.

Engage Group stræber efter at have de bedste Microsoft Dynamics konsulenter i markedet, og er villige til at gå den ekstra mil der skal til, for at tiltrække og fastholde de bedste talenter i branchen.

Der tilbydes en særdeles attraktiv lønpakke, incl. personalegoder.  

Stor opbakning og support til kompetenceudvikling og næste rolle i virksomheden – Bland andet opsparer man til egen pulje, hvor man selv vælger hvilke aktiviteter man ønsker at deltage i.

Kunderne findes i Top 200 og Engage Group har allerede flere Danske virksomheder som kunder.

Som en del af deres Brand, producerer Engage Group Podcasts og driver en YouTube-kanal dedikeret til D365 F&O-indhold. Hvis du har lyst, er der mulighed for at bidrage til disse initiativer, dele dine indsigter og udvide dit personlige brand i branchen.

 

Ønskede kvalifikationer og kompetencer:

  • Solid erfaring som Dynamics 365 F&O Finans Konsulent eller Løsningsarkitekt
  • Fremragende kommunikations- og kundefokuserede færdigheder
  • Dokumenteret succes med projektimplementeringer
  • God forståelse for forretningsprocesserne
  • Kan planlægge og gennemføre workshops
  • Stærke kompetencer inden for konfigurering af platformen
  • Kan udarbejde kravs dokumenter og løsningsbeskrivelser
  • Har høje krav til egen indsats og kvaliteten i arbejdet
  • Kan arbejde både selvstændigt og i teams
  • Taler og skriver flydende dansk og engelsk

Hvis du er en talentfuld og ambitiøs Dynamics 365 F&O Konsulent/Arkitekt, der søger en mulighed for at blive en del af et exceptionelt team, så er Engage Group måske det rette sted for dig.

Ansøg stillingen eller kontakt Easter Hay for mere information.

Kim Mikkelsen kimi@easterhay.dk

Tlf. 41220032

 

              Kontakt os >                    Send CV>