Microsoft Dynamics Business Central Seniorkonsulent

Danmark / Hybrid
Send CV

LUKKET – Microsoft Dynamics Business Central Seniorkonsulent søges

Til et af Nordens største Microsoft Dynamics konsulenthuse søger vi en Business Central Seniorkonsulent til at implementere Business Central i produktionsvirksomheder.

Virksomheden leverer store, spændende projekter og arbejder for nogle af de største virksomheder i Norden. Det Nordiske team består af godt 400 kompetente medarbejdere, der arbejder på tværs af Microsoft-platformen.

Arbejdet foregår oftest på multi-team og tværfaglige projekter. Projektdeltagerne lærer af hinanden og tager et samlet ansvar, hvilket er med til at sikre kontinuerlig faglig udvikling. Der lægges i det hele taget vægt på videndeling og uddannelse.

Basis er at hjælpe virksomhedens kunder med at udnytte Microsoft platformen bedst muligt, ikke mindst via en unik procestilgang.

Der er et uformelt og stærkt socialt miljø med fokus på teamudvikling og engagement. Samarbejdet i den nordiske organisation – hvor virksomheden er stærkt repræsenteret – vejer tungt, ligesom der samarbejdes med kunder og kolleger over hele verden.

Der er mulighed for at arbejde både hjemmefra, ude hos kunden og på kontoret.

Det danske selskab har flere adresser i Danmark, fordelt over hele landet.

Om stillingen

Denne stilling har til formål at understøtte et strategisk forretningsfokus inden for Manufacturing & Construction med konsulenter, der agerer som trusted advisors for kunderne.

Som seniorkonsulent deltager du i pre-sales møder og faciliterer workshops med kunderne, baseret på vores procesmetode.

Du udarbejder skriftlig dokumentation i form af detaljerede løsningsbeskrivelser, opsætningsvejledninger og undervisningsmateriale til slutbrugere.

Konsulenten holder overblikket og støtter udviklingen af en arkitektur, som favner hele værdikæde.

Du arbejder tæt sammen med udviklerne og sikrer, at kundens krav er indarbejdet i designspecifikationen.

Du arbejder tæt sammen med Delivery Excellence Team’et og sikrer den høje kvalitet.

Om den rette kandidat
Du har en del års erfaring som konsulent og har gennemført flere Navision/Business Central implementeringsprojekter ude hos kunderne.

Du har erfaring inden for logistik og produktion.

Du har viden om Microsoft Power Suite og resten af Microsoft-stack’en.

Erfaring med Microsoft Power Suite og/eller Continias produkter er en fordel.

Meget gerne erfaring med Business Central Microsoft cloud.

Du er nysgerrig og videbegærlig på nye områder – og er opmærksom på at holde din viden om applikationen/platformen up-to-date.

Du kan lide at arbejde procesorienteret og ser dig selv i en rolle, hvor du tager lead på et eller flere områder i et projekt – og dermed er med til at sikre kvalitet i projektleverancen.

Du er professionel og ambitiøs, fokuserer på løsningen og arbejder dedikeret for at optimere processer og forretningsgange.

Du har gode kommunikationsevner, på både dansk og engelsk og har lyst til at arbejde i et internationalt miljø.

Skal vi tage en snak?

Er du frisk på en uforpligtende snak om jobbet, er du velkommen til at kontakte Easter Hay Att. Kim Mikkelsen på tlf. 4122 0032 / kimi@easterhay.dk

              Kontakt os >                    Send CV>