Microsoft Dynamics Løsningsarkitekt

Sjælland
Send CV

BESAT – Microsoft Dynamics Løsningsarkitekt søges

Til dansk Dynamics Partner søger vi en D365 Løsningsarkitekt.

Kunne du tænkte dig at arbejde på et nystartet projekt, hvor du i tæt samarbejde med kunden designer den optimale løsning, baseret på Microsoft Dynamics platformen? Du kommer til at arbejde med en producerende virksomhed med domicil på Midtsjælland.

Om stillingen

Vores kunde skal implementere Dynamics 365 F&O hos en producerende virksomhed og har brug for en løsningsarkitekt, der skal designe løsningen sammen med kunden. Du får ansvar og stor indflydelse på projektet sammen med resten at implementeringsteamet, der består at dygtige og erfarne kolleger.

Din brede viden inden for Microsoft Dynamics platformen kommer for alvor til sin ret i dette job. Det samme gælder din lyst og evne til både at arbejde selvstændigt og samarbejde med kollegerne. I hele projektets varighed vil du som løsningsarkitekt være tilknyttet projektet og deltage aktivt i implementeringen på de funktionelle områder.

Arbejdsstedet er som udgangspunkt Sjælland med tilknytning til kontoret i Ballerup, men virksomheden har også kontorer i Odense, Vejle og Thisted. Der er stor fleksibilitet vedrørende arbejdsstedet; om det er på hjemmekontoret, arbejdskontoret eller hos kunden.

Om den rette kandidat

Du har bredt kendskab til Dynamics AX/D365, både funktionelt og teknisk. Gerne indgående kendskab til add-on-løsninger, tredjepartsprodukter og integrationer til andre D365 applikationer og Microsofts andre løsninger.

Udover de tekniske kompetencer er det vigtigt, at du forstår, hvordan individuelle forretningsbeslutninger er indbyrdes forbundne og påvirker virksomhedens værdiskabelse og strategi.

Evnen til samarbejde er en selvfølgelighed og ønsket om at deltage i uddannelse af nye konsulenter er absolut ønskværdigt.

 Du har kompetencen til at varetage de typiske opgaver for en løsningsarkitekt:

  • skabe overblik over kundens ønsker og definere de forretningsmæssige, tekniske og             arkitektoniske krav samt identificere de afvigelser, forudsætninger og kritiske elemen-         ter, der skal overvejes
  • deltage i fit-gap-analysen sammen med funktions- og tekniske specialister
  • definere funktionalitet og grænseflader og godkende FRD’er samt bistå ved omgangs-         og risikostyring
  • vurdere, hvad det vil kræve at gennemføre implementeringen af den foreslåede løsning
  • udvikle integrationsstrategi
  • planlægge og føre tilsyn med gennemførelsen af brugerens overtagelsesprøve og                 indsamle brugerfeedback
  • styre projektet gennem udviklings- og implementeringsfasen, med ansvar for                         løsningsorienterede forhold
  • i samarbejde med kundens ledelse dyrke, udvikle og forbedre best-practices,                          værktøjer og metoder samt intellektuelle ejendomsrettigheder i forbindelse med                    løsningen

Om virksomheden

Virksomheden drives af erfarne profiler, som har arbejdet med Dynamics i mange år.

Grundstenene i ledelsen og udviklingen i virksomheden er afgørende og bliver taget alvorligt:

 – det skal være både sjovt, udviklende og udfordrende at gå på arbejde

– fokus på opgaven, på kunden og på værdiskabelse for alle parter

– regler og administrative rutiner har kun berettigelse, når de understøtter værdiskabelsen,        internt og hos kunderne.

 Uddannelse og certificeringer er vigtige, dels for at kunne levere de bedste løsninger og opretholde partnerskabet med Microsoft, og dels for at kunne imødekomme individuelle ønsker om videreuddannelse og -udvikling. Det prioriteres, også i en travl hverdag.

Der er således højt til loftet og mulighed for indflydelse på både egen jobposition og virksomheden som helhed. Organisationen har en meget flad struktur og en virksomhedskultur, der vil det bedste for den enkelte. Det er således afgørende, at den enkelte medarbejder er en del af teamet, og arrangementer med fokus på at styrke samarbejde og sammenhold afvikles løbende.

Skal vi tage en snak?

Er du frisk på en uforpligtende snak om jobbet, er du velkommen til at kontakte Easter Hay Att. Kim Mikkelsen på tlf. 4122 0032 / kimi@easterhay.dk

 

Kontakt os >