Sales Executive søges

Danmark / Hybrid
Send CV

LUKKET – Sales Executive til salg af Dynamics 365 løsninger søges

  

På vegne af et af Nordens førende Microsoft Dynamics konsulenthuse, søger vi nu en dygtig Sales Executive med speciale i Microsoft Dynamics 365 løsninger til Manufacturing området i SMC/SMB-segmentet.

Er du en målrettet og passioneret sælger med erfaring indenfor salg af Microsoft Dynamics 365 og Power platformen? Har du lyst til at spille en nøglerolle i salgsprocesserne og skabe værdifulde løsninger til store virksomheder i Norden?

Denne spændende stilling tilbyder ansvar for salg til en række store kunder, samt frihed til at udforske salgsmuligheder inden for hele Dynamics-verdenen.

Om jobbet:

Som Sales Executive, vil dine hovedopgaver være at lede og drive salgsprocesser inden for Microsoft Dynamics 365’s diverse applikationer som Business Central, Finance and Operations, CE og Power platformen.

Der vil være mulighed for at anvende en bred applikationstilgang, samtidig med et fokus på kundens behov og værdien løsningen tilvejebringer hos kunden

Din hverdag vil være præget af stor selvstændighed og indflydelse på, hvordan kunder skal bearbejdes. Virksomhedens marketingafdeling vil understøtte dine salgsindsatser med kvalificerede leads, og du bliver en del af en professionel og erfaren salgsorganisation med stærk opbakning fra både ledelse og leveranceorganisationen.

Hvem er du?

Du er en ‘Hunter’ i salgsverdenen, altid på udkig efter nye projekter og muligheder.
Udover salg til nye kunder, vil du også overtage eksisterende kunder, som en del af din salgsportefølje.

Du har et stort gåpåmod og tror på, at intet er umuligt. Du har flere års erfaring inden for salg og gerne kendskab til Dynamics 365 og Power platformen og trives i et samarbejdsorienteret salgsteam, der arbejder tæt sammen med andre afdelinger.

Om virksomheden:

Fra flere lokationer i Danmark, tilbydes et uformelt og socialt arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på teamudvikling og engagement. Personlig og faglig udvikling prioriteres højt og bliver understøttet af dedikerede ressourcer.

Derudover tilbydes der en attraktiv lønpakke, stor fleksibilitet i arbejdstiden, som gør det muligt at tilpasse arbejdsdagen til personlige behov.

 Vil du høre mere?

Er du frisk på en uforpligtende snak om jobbet, er du velkommen til at kontakte Easter Hay Att. Kim Mikkelsen på tlf. 4122 0032 / kimi@easterhay.dk  

 

 

 

              Kontakt os >                    Send CV>