Functional Solution Architect - Business Central

Danmark / Hybrid
Send CV

Functional Solution Architect – Business Central

Vi søger en erfaren Functional Solution Architect inden for Business Central på vegne af en af vores kunder. Virksomheden er en mindre Business Central-implementeringspartner, etableret af kendte og erfarne kræfter med ambitiøse vækstplaner. 

På det seneste har de lukket flere aftaler om nye projekter og søger derfor en Solution Architect, der vil blive en vigtig del af virksomhedens vækstrejse. 

I denne rolle vil du have muligheden for at bidrage til virksomhedens udvikling og projekter. Dine ansvarsområder omfatter ledelse af kundedialogen i nye projekter, hvilket placerer dig i en central rolle i organisationen. Du vil blive en nøgleperson indenfor scoping, implementering og udrulning af løsninger på Business Central i tæt samarbejde med dine kolleger. 

 

Om stillingen:

Som kundens “trusted advisor” vil du lede dialogen med kunden og sikre forståelse for kundens krav og ønsker.

Du vil deltage i pre-sales møder og efterfølgende levere løsningsdesign inden for de gældende rammer, både økonomisk og tidsmæssigt.

Du vil facilitere workshops og tilbyde faglig sparring og udvikling med konsulenter, projektleder og øvrige relevante interessenter i projekterne. 

 

Om den ideelle kandidat:

Har 4-5 års erfaring som Solution Architect eller Senior Business Consultant inden for Dynamics NAV og Business Central, ideelt fra en Microsoft-partnervirksomhed.

Er en stærk kommunikator og trives i rollen som rådgiver.

Besidder betydelige kommunikations- og procesfærdigheder og kan arbejde metodisk med en stærk forretningssans.

Er nysgerrig, professionel og ambitiøs med en lyst til kontinuerlig læring og udvikling.  

 

Du tilbydes: 

En mulighed for at bidrage til virksomhedens udvikling og projekter i et miljø, hvor god stemning og højt humør er i højsædet. Du bliver en del af en mindre, men dedikeret BC-implementeringspartner, hvor der lægges vægt på et godt arbejdsmiljø, teamwork og muligheden for at arbejde med de nyeste teknologier fra Microsoft. Der tilbydes en hybrid arbejdsplads med kontor i Brøndby, med adgang til en god kantineordning og stor fleksibilitet til hjemmearbejde, som sikrer en god balance mellem arbejdsliv og privatliv. 

Vil du høre mere?

Er du frisk på en uforpligtende snak om jobbet, er du velkommen til at kontakte Easter Hay Att. Kim Mikkelsen på tlf. 4122 0032 / kimi@easterhay.dk  

 

 

 

              Kontakt os >                    Send CV>