Functional Solution Architect - Finance søges

Danmark / Hybrid
Send CV

Microsoft Dynamics 365 F&O

Functional Solution Architect søges

På vegne af en førende international Microsoft Dynamics Partner, søger vi en dygtig Functional Solution Architect med fokus på Finance modulet i Microsoft Dynamics 365 F&O. Denne stilling er placeret i Storkøbenhavn og man bliver en del af et team med højt fagligt niveau.  
Du får ansvaret for finansporet på et nyt stort internationalt projekt, og er med fra starten. Du skal designe løsningen, samt drive finansudrulningen fra start til Go-Live. Løsningen skal implementeres i +40 lande og rejseaktivitet kan forekomme. 

Om jobbet:  

Som Functional Solution Architect bliver din primære rolle at tage det faglige ansvar inden for finansområdet for projektet, og samtidig være bindeleddet mellem kunden og projektets øvrige konsulenter i forhold til den designede løsning. 
Da projektet er internationalt, vil du også få en afgørende rolle i opbygning af løsninger, der tilgodeser de finansielle og lovmæssige krav, i de pågældende lande. 

Du vil være den kompetente rådgiver og sparringspartner mod kunden, ligesom du også bliver ansvarlig for undervisning i de funktionelle aspekter af løsningerne. Du vil med din høje faglighed byde ind både internt og eksternt i problemløsningen, og i tæt dialog med interessenter kunne udarbejde funktionelle specifikationer. Du vil desuden blive ansvarlig for at dokumentere og formidle komplekse løsninger. 

Hvem er du?  

Du er en erfaren og visionær professionel, der kan navigere i den komplekse verden af Microsoft Dynamics 365 især Finance modulet.
Du har minimum 5 års erfaring som forretningsarkitekt indenfor D365FO / AX og gerne fra implementering af større it-løsninger indenfor finans, men også på tværs af hele ERP-platformen 
Din evne til at skabe løsninger, der både er innovative og praktiske, er afgørende. Du er vant til at samarbejde på tværs af kulturer og har en stærk fornemmelse for at skabe varige relationer med både kolleger og kunder. 

Om virksomheden:  

Arbejdspladsen tilbyder en unik mulighed for at blive medejer gennem et aktieprogram, hvilket underbygger en kultur, hvor du ikke bare er ansat, men en aktiv partner i virksomhedens succes. Med attraktive fordele som pensionsordning, ekstra feriedage og fritvalgsopsparing, er du sikret en karriere, der er både givende og udviklende. 

Vil du høre mere?

Er du frisk på en uforpligtende snak om jobbet, er du velkommen til at kontakte Easter Hay Att. Kim Mikkelsen på tlf. 4122 0032 / kimi@easterhay.dk  

 

 

 

              Kontakt os >                    Send CV>