Business Central Functional Solution Architect søges

Danmark / Hybrid
Send CV

LUKKET – Business Central Functional Solution Architect søges

  

Til et af Nordens største Microsoft Dynamics konsulenthuse søger vi en Microsoft Dynamics 365 Business Central Solution Architect.

Virksomheden leverer spændende projekter og arbejder for nogle af de største virksomheder i Norden. Virksomheden har godt 400 kompetente medarbejdere, der arbejder på tværs af Microsoft-platformen, ca. 70 arbejder med Business Central.

Arbejdet foregår oftest på multi-team og tværfaglige projekter.

De har lukket flere spændende Business Central projekter og skal i gang med at implementere, og søger derfor konsulenter. Det er blandet andet projekter indenfor logistik/ produktion samt dagligvarehandel.

Projektdeltagerne lærer af hinanden og tager et samlet ansvar, hvilket er med til at sikre kontinuerlig faglig udvikling. Der lægges i det hele taget vægt på videndeling og uddannelse.

Basis er at hjælpe virksomhedens kunder med at udnytte Microsoft platformen bedst muligt, ikke mindst via en unik procestilgang.

Der er et uformelt og stærkt socialt miljø med fokus på teamudvikling og engagement. Samarbejdet i den nordiske organisation – hvor virksomheden er stærkt repræsenteret – vejer tungt, ligesom der samarbejdes med kunder og kolleger over hele verden.

Der er mulighed for at arbejde både hjemmefra, ude hos kunden og på kontoret.

Det danske selskab har flere adresser i Danmark, fordelt over hele landet.

Om stillingen

Som kundens ”trusted advisor” er det opgaven at tage styring på flere områder i et projekt – med det formål at sikre kvaliteten i leverancen til kunden.

Du deltager i pre-sales møder og designer proces flows, der opfylder kundernes forretningsmæssige behov og sikrer adressering af relevante branchespecifikke tendenser og best practice.

Du faciliterer workshops med kunderne, baseret på vores procesmetode.

Du arbejder tæt sammen med udviklere og sikrer, at arkitekturen bygger på de rigtige komponenter fra Microsoft Business Application suite.

Du arbejder tæt sammen med Delivery Excellence Tem og sikrer den høje kvalitet.

Om den rette kandidat
Du har nogle års erfaring som Solution Architect og har gennemført et eller flere Business Central ude hos kunderne – eller har erfaring fra kundesiden.

Du er nysgerrig og har lyst til at udvikle dig og tilegne dig ny viden og holde din viden om applikationen/platformen ud-to-date.

Du er professionel og ambitiøs, fokuserer på løsningen og arbejder dedikeret for at optimere processer og forretningsgange.

Du har overblik og er god til at udveksle ideer med kolleger, kunder og samarbejdspartnere.

Du har lyst til at arbejde i et internationalt miljø.

Skal vi tage en snak?

Er du frisk på en uforpligtende snak om jobbet, er du velkommen til at kontakte Easter Hay Att. Kim Mikkelsen på tlf. 4122 0032 / kimi@easterhay.dk  

 

              Kontakt os >                    Send CV>