Senior Projektleder med erfaring indenfor Dynamics 365 ERP

Danmark
Send CV

LUKKET – Senior Projektleder med erfaring indenfor Dynamics 365 ERP søges

 

Til Microsoft Dynamics Partner søger vi en Senior Projektleder med erfaring inden for implementering af IT. Projekterne er typisk hos mellemstore virksomheder i Danmark med fokus på projekt, produktion og logistik.   

Om stillingen

Som Senior Project Manager vil du få en nøglerolle i leverancen til virksomhedens kunder. Teamet sammensættes når opgavens omfang er klarlagt – og der stilles altid med det bedste hold til den konkrete opgave. Du kan derfor opleve større og mindre projektgrupper, samt at arbejde på tværs af organisationen, men altid med kundens løsning for øje.

Som Senior Projekt Manager får du det primære ansvar for at styre projektet sikkert i hus, i samspil med teamet, kunden og underleverandører. Du vil blive involveret i alle facetter af projektledelsen som planlægning, opfølgning, budget, rapportering mv, samtidig med at du har det overordnede ansvar over for kunden, og dialog med denne.

Lidt om dig

Som projektleder kommer du til at tage lederskabet i store og komplekse it-projekter med mange interessenter.

Du er ikke bange for at gå forrest og føre taktstokken, men du er samtidig lydhør overfor teamet, og ser værdi i at videns dele og spare på tværs af teamet. Mod kunderne er du forhandlingsvant og løsningsorienteret, og du evner leverandørstyring både i forhold til tredjepart og underleverandører. Du er stærk kommunikativ, og formår at kommunikere præcist internt såvel som eksternt på dansk som engelsk.

Du bevarer det gode humør i den pressede hverdag og er med til at sikre at det er sjovt at gå på arbejde.

Arbejdssted er på et af virksomhedens kontorer i Ballerup, Odense, Vejle eller Thisted. Der er stor fleksibilitet vedrørende arbejdsstedet, om det er på hjemmekontoret, arbejdskontoret eller hos kunden.

Om virksomheden

Virksomheden drives af erfarne profiler, som har arbejdet med Dynamics i mange år. Grundstenene i ledelsen og udviklingen i virksomheden er afgørende – og bliver taget alvorligt:

– det skal være både sjovt, udviklende og udfordrende at gå på arbejde

– der skal være fokus på opgaven, på kunden og på værdiskabelse for alle parter

– regler og administrative rutiner har kun berettigelse, når de understøtter værdiskabelsen –    internt og hos kunderne

Organisationen har en meget flad struktur og en virksomhedskultur, der vil det bedste for den enkelte. Det er således afgørende, at den enkelte medarbejder er en del af teamet, og arrangementer med fokus på at styrke samarbejde og sammenhold afvikles løbende.

Skal vi tage en snak?

Er du frisk på en uforpligtende snak om jobbet, er du velkommen til at kontakte Easter Hay Att. Kim Mikkelsen på tlf. 4122 0032 / kimi@easterhay.dk

 

 

Kontakt os >